skip to Main Content

Tijdens de F1 Dutch Grand Prix in Zandvoort werken in de horeca?

Het formule 1 raceweekend in Zandvoort wordt een ongekend groot evenement. Er worden dit weekend meer dan 250.000 bezoekers verwacht. Overdag zijn er de races, ’s avonds feest in het dorp. Dat betekent veel werk voor de horeca. Lijkt het je leuk om onderdeel van dit evenement te zijn en van dichtbij de sfeer mee te maken én er geld mee te verdienen? Meldt je bij ons aan en wij regelen de rest.

In samenwerking met het grote hotel naast het circuit, gaan we een groot horecaplein opzetten. Dit is het enige horecaplein naast de ingang van het circuit. We zetten er terrassen neer met diverse barretjes en foodtrucks. Doe je mee?

 

Meer info? Update?

Zodra we meer informatie hebben zetten we het op deze pagina. Als je je hebt aangemeld, kun je ons altijd een appje sturen met je vraag.

Meld je hier aan!

Salaris

Hoeveel je per uur gaat verdienen, hangt af van je leeftijd.

leeftijdbruto per uur
16€ 6,25
17€ 7
18€ 8
19€ 9
20€ 11
21€ 12,85

Hoe werkt het?

Je meldt je aan via deze pagina welke dagen je wilt werken. Je mag een voorkeur opgeven voor het werk wat je wilt doen, daar willen we rekening mee houden, maar we kunnen je geen 100% zekerheid beloven.  Geef ook aan als je per se niet de ochtend of de middag kan.

Werktijden

De races zijn vrijdag (vrije training), zaterdag (kwalificaties) en zondag (de race). De piekbezetting zal op zondag zijn, maar de week ervoor is er ook al voorbereidend werk. In onderstaand schema zie je meer.

UPDATE 14/8: De meeste diensten beginnen vroeg in de middag en duren tot naar verwachting 22:00 uur. Er zijn ook enkele ochtenddiensten beschikbaar. De voorkeur in de ochtend gaat uit naar mensen die ook de middag willen werken want dat scheelt inwerktijd en we weten nog niet of er voldoende tijd is om in te werken.

 30-aug31-aug01-sep02-sep03-sep04-sep05-sep06-sept
opbouw
bediening
barmedewerker
foodtruck & keuken
afbouw
Back To Top